A Vasutmodell.com szaküzlet elérhetősége

Vasútmodell bolt belülről

A Vár alatt az Alagút közelében (az I. kerületben)

MEDIKER Bt -Vasutmodell.com szaküzlet
Cím: 1013 Budapest, Attila út 47. (útvonal tervezése / route plan) 
Tel: +36 (1) 225-0201
Email: info@vasutmodell.com

Nyitvatartás:
H-P: 10.00-18.00
Szo: 9.00-13.00Így közelíthet meg minket:

BKV: 56-os villamos A Széll Kálmán (Moszkva) tér vagy a Móricz Zsigmond körtér felõl a Krisztina térnél szálljon le, majd 100 m-t sétáljon az Alagút irányába.
  5-ös busz A Széll Kálmán (Moszkva) tér irányából kb. velünk szemben van az Alagút utcai megálló.
A Március 15. tér irányából a Dózsa György térnél szálljon le, majd sétáljon az Alagút irányába kb. 3 háztömböt.
178-as busz A Naphegy irányából kb. velünk szemben van az Alagút utcai megálló.
A Rákóczi út irányából a Dózsa György térnél szálljon le, majd sétáljon az Alagút irányába kb. 3 háztömböt.
105-ös busz

A XII. kerület irányából a megálló az Alagút utcában van, kb. 100 m-re tőlünk.
Az Lánchíd irányából a megálló az Alagút utcában van, kb. 100 m-re tőlünk.

Autó: A környezõ kis utcákban parkolási díjat kell fizetni (440 Ft/óra). Természetesen enélkül is meg lehet állni, de igen szorgalmasan ellenõrzik a szélvédõ mögé elhelyezett érvényes jegy meglétét ...
Az Attila út és a Krisztina körút 2015. május óta fizetős övezetté vált, cserében napközben általában van parkolóhely előttünk.
  Erzsébet-híd Át a hídon, majd az Attila úton egyenesen. A Dózsa György tér és az Alagút között lehet parkolóhelyet találni a jobb oldalon. Ha ez nem sikerülne, akkor kanyarodjon az Alagút felé, és közvetlenül elõtte jobbra található egy kis utca (Váralja) és ott parkolójegy váltása után lehet parkolni.
Lánchíd A hídon átérve a Clark Ádám téren tegyen meg 270 fokot , a felsõ rakparton a Várat megkerülve lehet az Attila útra kanyarodni. Utána a Dózsa György tér és az Alagút között lehet parkolóhelyet találni a jobb oldalon. Ha ez nem sikerülne, akkor kanyarodjon az Alagút felé, és közvetlenül elõtte jobbra található egy kis utca (Váralja) és ott parkolójegy váltása után lehet parkolni.
Széll Kálmán (Moszkva) tér Az Attila úton a belsõ sávban maradva kanyarodjon az Alagút felé, és közvetlenül elõtte jobbra található egy kis utca (Váralja) és ott parkolójegy váltása után lehet parkolni.
M1, M7 A BAH csomópont után haladjon egyenes az Alkotás utcán a Moszkva tér irányába. A Testnevelési Egyetem után a Márvány utcánál kanyarodjon el jobbra, és haladjon az Alagút felé. Közvetlenül az Alagút elõtt jobbra található egy kis utca (Váralja) és ott parkolójegy váltása után lehet parkolni.

Forgalmazott márkáink